Bullfrog – Photo + Graphic design + Illustration
Sery BIO pochodzą prosto z małego rodzinnego gospodarstwa. Krowy karmione są wyłącznie naturalnymi paszami, a wiosną, latem oraz jesienią wypasane są na łąkach obfitujących w soczystą trawę.
Półtwardy ser podpuszkowy, dojrzewający z pełnego mleka krowiego. Wykończony smakiem kozieradki, która nadaje mu wyjątkowy, orzechowy posmak. Kozieradka znana jest od wieków i ceniona za pozotywny wpływ na nasz układ pokarmowy.
Alergeny: laktoza mleka krowiego.
Półtwardy ser podpuszkowy, dojrzewający z pełnego mleka krowiego. Wykończony smakiem czarnuszki. Po przekrojeniu widać, że ma właściwą sobie kremową barwę, której odcień ulega zmianie w wyniku leżakowania. Ser ma wyrazisty smak czarnuszki, która ma działanie przeciwzaplne, antynowotworowe.
Alegreny: laktoza mleka krowiego
Półtwardy ser podpuszkowy, dojrzewający z pełnego mleka krowiego. Wykończony smakiem papryki i delikatnego czosnku niedźwiedziego , którego liście mają podobne działanie do bulw znanego czosnku pospolitego.
Alegreny: laktoza mleka krowiego
Półtwardy ser podpuszkowy, dojrzewający z pełnego mleka krowiego wykończony smakiem dymu bukowego, który nadaje mu specyficzny smak, aromat oraz niepowtarzalny kolor.
Alergeny: laktoza mleka krowiego
Co charakteryzuje nasze wędliny? Ciężka praca, którą rozpoczynamy już przy wyborze produktu. Czyli najwyższej jakości, świeże mięsa wieprzowe i wołowe z lokalnych masarni przyprawiane jedynie naturalnymi przyprawami i doniczkowanymi ziołami pochodzącymi
z dobrego gospodarstwa. Poddawane tradycyjnemu wędzeniu i pieczeniu, a także dbałość o tradycyję i recepturę.
wędzona, surowa
wędzony, parzony
wędzony, parzony